10/02/2023

Yhteistyössä Lehmus Roastery

Pääsin mukaan Lehmuksen kuukausi kahviautomaatin testiryhmään vuonna 2021. 

Kuukausitilauspalvelusta: Kahviautomaattimme on tarkoitettu lesomman kahvin ystävälle, joka haluaa vastapaahdettua kahvia tasaisin väliajoin suoraan kotiin toimitettuna. Kahveina on aina meidän niin sanotun tavallisen kaupunginosavalikoiman lisäksi jokin erityispaahto, jota ei muuten ole saatavilla.

Kahviautomaatti on nerokas keksintö, jos haluat pari pussia kahvia kuukaudessa ottaa haltuun eri kahveja. Tämän kuukauden kahveiksi valikoitui Pusupuisto ja erikoispaahto Brasiliasta. Lempparini on ehdottomasti Pusupuisto. Pusupuisto on keskipaahtoinen kahvi Guantemalasta.

Valokuvaaja: Kahvihetkiä

Lehmuksen historia? 
Mistä kaikki sai alkunsa?
Paahtimo sai alkunsa, kun havaitsimme että Lappeenrannasta puuttuu paahtimo, ja kyllähän jokaisessa suurkaupungissa täytyy sellainen olla! Mielestämme laadukkaan pienpaahtimokahvin ostaminen pitää olla helppoa ja yksinkertaista, ja siksi kahvimme on nimetty tunnettujen paikkojen ja nähtävyyksien mukaan.

Valokuvaaja: NXM Foto

Miten vuosi on alkanut Lappeenrannassa?
Vuosi on alkanut Lappeenrannassa vauhdilla, paahdamme kahvia täysillä ja hyvältä näyttää myös tuleva vuosi!

Paljonko paahtimon paahto määrä on?
Vuositasolla olemme paahtaneet noin viisi miljoonaa kupillista kahvia.

Valokuvaaja: NXM Foto

Mitä haasteita tällä hetkellä? 
Emme keskity kriiseihin tai haasteisiin. Uskomme että lesommalle kahville on tarvetta hyvinä ja huonoina aikoina, ja sitä tarjoamme mieluusti kaikille kahvinjuojille.

Jälleenmyyjät:
Meidän kahveja löytyy laadukkaista ruokakaupoista ja tavarataloista ympäri Suomen. Lisäksi lukuisissa kahviloissa ja ravintoloissa on käytössä meidän kahvit. Myös verkkokaupastamme saa nopealla toimituksella vastapaahdettua kahvia.

Mitkä on Lehmuksen vinkit aloittelevalle kahvi harrastajalle? 
Meidän vinkkimme aloittavalle kahviharrastajalle: maistele erilaisia kahveja esimerkiksi Lehmus Roasteryn Maistelupakin avulla. Mittaa kahvi vaa'alla, anna kahvin jäähtyä mukavan lämpöiseksi ja maistele miltä maku maistuu. Internetistä löytyy paljon tietoa erilaisista paahdoista ja kahveista. Mukava laji!

Alekoodi KAHVIHETKIA on nyt myös käytössä! Voimassa maaliskuun loppuun saakka. Koodilla saa siis kuukausitilauspalvelusta ensimmäisen toimituksen -50% alennuksella (9,95 €), ja se koskee uusia tilaajia. Tilaus jatkuu alen jälkeen normihinnoin (19,90 €/kk), ja sen voi peruuttaa milloin tahansa. Koodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.


Lehmus Roastery voitti viime vuoden Helsinki Coffee festivaaleilla kolmanneksi Vuoden espresso -kisassa.
Limites Las Lajas Costa Rica! Kisauuton valmisti Arttu Muukkonen.

Vuoden vihreä tee -kisassa Lehmus sijoittui toiselle sijalle Kuutosteellä. Kisasuorituksen uutti barista Fanni Hedman!


Hyvää viikonloppua ja 
kahvin täyteisiä hetkiä!
*Kahvit saatu postaus yhteistyön merkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautteet, kysymykset ja yhteystyökuviot:)