01/01/2022

Uusien haaveiden edessä

Vuonna 2018 oli käännekohta elämässäni. Olin pitkään painiskellut huonon itsetunnon kanssa. Kävin kunnallisen puolella juttelemassa kevään kokemusasiantuntijan kanssa. Käynnit saivat itsetuntoni kohenemaan.

Valokuvaaja: Ville Nisunen

Toukokuussa näin tuttuni ilmoituksen vapautuvasta vuokra-asunnosta Tampereella. Päätin, että nyt tai ei koskaan on aika muuttaa kotiseuduilta pois. Kesän aikana muutin Tampereelle vuokra yksiöön. Asunto oli ihanan pieni ja remontoitu. Syksyllä aloitin opiskelemaan konetekniikan perustutkintoa. Valmistuin levyseppähitsaajaksi vuonna 2019 keväällä. Tampereella asuminen oli ihanan vapauttavaa. Tutustuin paljon uusiin ihmisiin ja kävin salilla. Kävin keikoilla ja vietin paljon aikaa kotona kokkaillen ja leipoen eri herkkuja.
Valokuvaaja: Ville Nisunen

Hypätään ajassa vuoteen 2020 kesään. Olin muuttanut aiemmin vuoden alussa pääkaupunkiseudulle. Kuvattiin ekat kuvat Ville Nisusen kanssa. Kuvauksien jälkeen tuli tunne, että miksei kuvia otettaisi useammin. Ota ihmeessä yhteyttä Viniin, jos tarvitset hienoja kuvia projektiin tai kohottaaksesi somesi ilmettä!

Viime vuoden elokuussa kuvattiin toiset kuvat. Samana päivänä virallisesti aloitin sivutoimisena yrittäjänä. Kahvihetkiä on yritys, jonka kautta teen sosiaalista mediaa, kilpaurheilen, teen kuvataidetta, suunnittelen, valmistan ja myyn käsitöitä ja taide-esineitä.

Kiitos jo nyt kaikki mua tukeneet ja auttaneet tässä projektissa. Tämä saa itseluottamuksen kasvamaan, kun muutama muukin uskoo mun juttuun. Tähän vuoteen toivon terveyttä, liikuntaa ja rakkautta sopivassa mittasuhteessa. Unohtamatta kivoja projekteja mistä innostun helposti.

Ota yhteyttä, jos vaikka kaipaat uutta neuletta, lapasia tai villasukkia. 

Virkaten onnistuu myös korit ja matot.

Kahvihetkiä löytyy facebookista ja instagramista. Sähköpostitse voi ottaa kans yhteyttä! Sähköpostiosoite on kahvihetkiablogi@gmail.com  :)


Valokuvaaja: Ville Nisunen