26/06/2019

Yhteistyössä Kahwe

Yhteistyö projekti Kahwen kanssa on käynnistynyt! Kahwen takana on tamperelainen kokki ja barista Joel Marttala, joka on toiminut kahvin parissa vuodesta 2011. Joel on juonut kahvia liki 30 vuotta!

Kahwen arvoja ovat eettisyys, läpinäkyvyys, tuoreus ja kestävä kehitys. Kahvit paahdetaan pienissä erissä ja niitä ei varastoida pitkiksi ajoiksi varastoon. Kahwe kunnioittaa kahvin viljelijää ja hänen perhettään ja valitsee aina kahvilaadun ennen kuin miettii hintaa. Saat myös valita millaisella paahdolla kahvisi haluat, että kahvihetkesi olisi täydellinen.


Kahwen paahtimo sijaitsee Tampereella Hatanpäällä osoitteessa Hatanpään valtatie 40.

Kahwen paahtimon myymälä uudisti aukioloaikoja 17.6. alkaen ja on auki torstaisin 10-14 ja perjantaisin klo:12:30-18.

Verkkokaupasta voi myös tehdä tilauksia vaikka ihan kotisohvalta. Blogin lukijoille koodilla KAHVIHETKIA saa ilmaiset postit! www.kahwe.fi

Olen tilannut Kahwelta kahvia verkkokaupasta ja kahvi oli tosi tuoretta ja nopea oli toimitus! Suosikkina on 1/5 paahto Kolumbialaisesta Luiz Collazosin tilakahvista. Tein kahvia V60:llä ja aeropressillä. Tummempaa paahtoa testasin kanssa pressopannulla ja kyllä sekin toimi! Seuraavaksi menee testiin Guatemalalainen tilakahvi Bella Elisabeth!




























Kahwen löydät:
Instagram:  Kahweroastery
Facebookista: Kahwe
Varauksia kahweista voi tehdä myös info@kahwe.fi
Paahtimolta kuvat: Joel Marttala