29/12/2022

Yhteistyössä Parturikampaamo Minna

Oon käynyt Parturikampaamo Minnassa Jyväskylässä yli 10 vuoden ajan asiakkaana. Parturikampaamon väestä on tullut ystäviä minulle ja ihana jakaa elämäänsä käydessä asiakkaana heillä.


Historiasta

Minna liike on perustettu vuonna 1963 Minna Canthin kadulle, mistä tulee liikkeen nimi. Joskus ehkä -65 liike muutti tänne Vapaudenkadulle tämän talon toiseen kulmaan ja nykyisessä huoneistossa ollaan toimittu 2011 vuoden alusta lähtien. Annina ja Pia ostivat liikkeen vuonna 2000. Silloin he toimivat kahdestaan, mutta nykyään heillä on kolme vuokralaista. Kauneuskeskus Susanna Kosonen, Pa-Ka Anne Lepikko ja Kohtauspaikka Aira Heikkinen. Saman katon alta löytyy siis monta yrittäjää.

Nykyinen tilanne

Parturikampaamo alan syksy on ollut hyvin vaihteleva, mutta korona kurimus alkaa jäädä taka alalle. Nyt tietysti vallitseva Ukrainan sota ja energiakriisi voi vaikuttaa myös kampaamossa käynti käyttäytymiseen, mutta vielä sitä ei ole näkyvissä.






Trendit

Mitään selkeää trendikulttuuria ei Anninan mielestä ole tällä hetkellä näkyvissä. Katsoessa vielä taakse syksyyn värit pehmenivät eli lämpöisiä syksyn värejä tuli hiuksiin.Toispuoleisuutta, pehmeyttä (ei siis kovin graafisia linjoja), rikottuja ysärilatvoja ja verho otsista, joka taivutetaan pehmeäksi sivulle eli ei roiku silmien edessä. Tulevaisuuden trendit jäävät vielä nähtäväksi.

Raidoitettiin ja leikattiin hiukset:





Vuonna 1994 Annina ja Pia valmistuivat koulussa, mutta kumpikaan ei ole koko aikaa ollut koulun jälkeen töissä. Pia teki lapsia ja Annina teki pätkittäin eri paikoissa töitä ja välillä hoiti lapsia.

Tervetuloa asiakkaaksi Parturikampaamo Minnaan!

https://www.pakaminna.fi/


-Palveluista on saatu alennus.