Tällä ohjeella oon tehnyt useasti Inkiväärishottia.
Inkiväärishotti pullosta on tullut myös vakio jääkaapin sisällöstä.
Juoman inkiväärin makua saa säädeltyä vaihtelemassa inkivääri palan kokoa.
Inkiväärishotin valmistusohje
7dl vettä
130g-170g inkivääriä
1 rkl hunajaa
1kpl sitruuna
1. Kuori inkivääri ja raaste haluamaasi raaste kokoon.
Tykkään itse tehdä aika isoa raastetta.
2. Keitä vesi.
3. Sekoita hunaja ja raastettu inkivääri keskenään.
4. Kaada keitetty vesi päälle ja sekoita lopuksi.
5. Anna jäähtyä. Makua saa juomaan enemmän,
jos antaa juoman olla jääkaapissa yön yli.
6. Siivilöi raaste pois juomasta.
7. Purista sitruunasta mehu ja kaada se juomaan.
Inkiväärishotti säilyy jääkaapissa noin kaksi viikkoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Palautteet, kysymykset ja yhteystyökuviot:)