18/10/2014

Jauhelihapihvit

Valmistusaineet
1 prk kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
1 ps sipulikeittoa
1 ½ dl vettä
2 muna
600g jauheliha
1 tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikaa
½ tl chilijauhetta
1tl jauhelihamaustetta

Sekoita kermaviili korppujauhoihin ja anna turvota n. 15 min.
Sekoita sekaan sipulikeitto ja vesi.
Lisää muna, jauheliha ja mausteet.
Paista pannulla voilla ruskeiksi.

Lisukkeeksi Pippurista peruna-sipulisekoitusta 1 prk Creme bonjour kolmepippuri 1kg peruna-sipulisekoitusta Lisää Creme bonjoure keskelle voideltua vuokaa peruna-sipulisekoitusta. Uunissa 225 astetta 1 h 15 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palautteet, kysymykset ja yhteystyökuviot:)